-
Muscelul Inei
Primul drum până la Muscel m-a făcut să vreau să nu se fi făcut niciodată drumuri. A fost odată când habar n-aveam unde mergem. Eu și cu Traian habar n-aveam. Cu el am plecat din București într-o vineri, acum 4 sau 5 sau 6 ani, ca să facem ceva frumos în week-end în locul care…
-
Muscel – un loc la timpul lui
Am 34 de ani, copil mic, sot si muncesc in corporatie. Din cand in cand am nevoie sa ies din Bucuresti nu ca sa ma relaxez, ci ca sa supravietuiesc. Pana la 8 ani am crescut la tara, in Dambovita. Subconstientul meu e cartografiat cu dealuri si paraiase. Aceasta nu este o metafora. Visele mele…
-
O broasca tanara
„Vezi că vine Hanno cu Directorul Centrului Ceh!”, mi-a spus Ovidiu. „Ești PR, tu te ocupi de el!” Am înghițit în sec, fiindu-mi teamă că n-am să mă descurc să vorbesc coerent în engleză, mai ales pe dealurile de la Mușcel, unde n-ai timp să stai nici cât zici trifoi. Nu îmi mai aduc aminte prezentările,…
-
Local treats – part I
Cascaveaua A special cheese which is neither Cas nor Cascaval. Made from fresh milk, you prepare the Cas (boiling the milk untill it coagulates into one tipe of cheese), than you cut it into pieces and boil it again, work with it in a process similar to mozzarella and finally put it on a bed…